Lansăm o nouă serie de evenimente: Atelierele UpGrade în Educaţie

Dragi colegi,

Avem plăcerea să vă invităm la o nouă serie de întâlniri UpGrade în Educaţie.

Ce: După cele 5 Întâlniri pe teme de educație organizate în 2014, deschise publicului larg, în 2015 ne propunem să organizăm o serie de Ateliere UpGrade în Educație dedicate în special profesioniștilor din domeniul educației.

Dorim să creăm un spațiu de întâlnire a celor care activează în organizații și proiecte educaționale, antreprenorilor din domeniul educației, dar și pedagogilor din sistemul de stat și reprezentanților autorităților. Scopul acestor Ateliere este de a împărtăși problemele cu care ne confruntăm și experiența pe care o avem, pentru a învăța unii de la alții și pentru ca fiecare din noi să devină mai bun în ceea ce face. Ne dorim ca aceste Ateliere să devină un fel de master informal pentru profesioniștii din educație.

Tema: Atelierul #1 este dedicat Educației alternative. Să vedem care sunt provocările educației alternative în țara noastră, unde suntem în comparație cu alte țări, cum reușesc cei care au succese și ce soluții putem găsi pentru cei care se confruntă cu probleme.

Când:  joi, 19 februarie 2015, ora 18.30 la Erudit Club (str. Pușkin 52, la demisol, intrarea pe lângă biroul notarial).

Cum: după principiul de funcţionare a comunității, prin care fiecare membru contribuie cu resurse proprii, contribuția binevenită este de 40 lei.

Vă rugăm să confirmaţi prezenţa printr-un răspuns la acest mesaj sau la telefon: 069992323, 069628286.

_______________________________

* Comunitatea UpGrade în Educație este o inițiativă independentă a șase mame din Chișinău, fără statut juridic și a fost lansată la 18 mai 2014 odată cu Prima neConferință UpGrade în Educație.

A urmat o serie de dezbateri publice pe diverse teme de educație la care au participat pedagogi, părinți, studenți, reprezentanți ai autorităților locale și centre educaționale. Scopul UpGrade în Educație este de a crea o comunitate de învățare în domeniul educației pentru profesioniștii din domeiu, dar și de a promova în societate principiile unei educații centrată pe nevoile individuale și punerea în valoare a potențialului fiecărei persoane.

Activitățile comunității se organizează cu suportul logistic, uman și financiar al membrilor comunității, după principiul, fiecare contribuie cu ce poate.

Mai multe detalii despre comunitatea UpGrade în Educație și evenimentele organizate până acum găsiți la www.upgradeineducatie.com și pe pagina noastră de Facebook https://www.facebook.com/UpGradeinEducatie .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s